امـروز : پنجشنبه 30 فروردين 1403
تاریخ : دوشنبه 25 شهريور 1398
کد 18279

نخبگان مذهبی و فرهنگی وحدت آفرین باشند

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز گفت: نخبگان فکری با نهضت علمی و عملی فراگیر باید ریشه تسنن تکفیری و تشیع لندنی را در جامعه اسلامی ریشه کن کنند و وحدت آفرین باشند.

به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی، حجت الاسلام والمسلمین سید محمدعلی آل هاشم در دیدار نخبگان زن اهل تسنن شمالغرب کشور با بیان اینکه مسلمان سنی و شیعه باید حول محور ختم المرسلین حضرت محمد(ص) وحدت داشته باشند، گفت: استکبار با ترور فکری، اندیشه های نخبگان مذهبی و فرهنگی را نشانه گرفته است و به طبع آن وحدت بین مسلمان را از بین میبرد تا برای رسیدن به اهداف خود موفق عمل کند.

امام جمعه تبریز با بیان اینکه آرمانهای بنیادین انقلاب اسلامی ریشه در اندیشه ناب توحیدی دارد و اقتدار اسلام و عزت و سرافرازی مسلمانان در سراسر دنیا را دنبال میکند، افزود: هدف از وحدت اسلامی همبستگی مسلمانان و اتحاد پیروان مذاهب گوناگون با وجود اختلافات مذهبی، در برابر دشمنان اسلام و بیگانگان است.

وی مسلمانان را دارای فرهنگ مشترک و یک نوع‏ جهان بینی دانست و گفت: دشمنان اسلام از یکپارچگی و وحدت مسلمین هراس دارند، از این رو باید از اصول اشتراکی میان مذاهب و عقاید بر حق دین اسلام پیروی کنیم.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه وحدت مسلمان و مذاهب، شاهراه اسلام است، ادامه داد: در بین مسلمانان زمینه های وحدت بسیاری وجود دارد که با محور قرار دادن آنها می توان وحدت بین مسلمانان و قدرت یافتن آنها را شاهد بود؛ خدا، قرآن، رسول اکرم (ص)، حضرت علی (ع)، مسئله مهدویت، محبّت اهل بیت(ع)، دفاع از مردم فلسطین، مقابله با دشمنی های اسرائیل و آمریکا، از زمینه های وحدت امت اسلامی هستند.

حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم با بیان اینکه در موضوع نفوذ دشمن؛ علما دژ نفوذ ناپذیر جامعه و تکیه گاه مسلمان هستند، گفت: علما و نخبگان فکری شیعه و سنی که مسئولیت‌های متعددی بر عهده آنان است باید با تبیین درست معارف دینی و اقامه حدود الهی اقدام موثر در جهت وحدت مسلمانان داشته باشند.

امام جمعه تبریز گفت: از نگاه مستکبران عالم دینی و اسلام خوب، آن اعتقادی است که در مسیر سازش با دشمن حرکت خود را ادامه دهد و در مقابل نگاه جامعه اسلامی به نخبگان این عرصه تقویت بنیه های علمی و تمدن سازی و توجه به هویت و وحدت مسلمان و مقابله تفکرات انحطاطی دشمنان است.

وی در پایان با اشاره به اربعین حسینی گفت: پیاده روی اربعین در راستای اشاعه فرهنگ عاشورا و اهداف قیام امام حسین(ع) است و فرصتی برای معرفی این نهضت بزرگ به جهان که در آن همه امورات پشتیبانی به عهده برادران تسنن است تا شکوه و قدرت اعتقاد مسلمانان به نمایش درآید.

در این دیدار تعدادی از نخبگان زن اهل تسنن به بیان نکته نظرات خود پیرامون وحدت بین مذاهب پرداختند./*

  • نوشته شده
  • در دوشنبه 25 شهريور 1398
  • ساعت 18
  • توسط itshams itshams
  • ویرایش شده
  • در ***
  • ساعت --
  • توسط
نظرات شما
captcha refresh