امـروز : شنبه 21 مهر 1403
تاریخ : شنبه 24 دي 1401
کد 24664

در جشنواره ملی تئاتر رضوی؛

تولید متون متقن و اثرگذار از رویکردهای اصلی جشنواره تئاتر رضوی باشد

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه تبریز گفت: تولید متون متقن و اثرگذار از رویکردهای اصلی جشنواره تئاتر رضوی باشد و نمایشنامه‌نویسان و کارگردانان اهتمام جدی به تولید آثار فاخر در این حوزه داشته باشند.
به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدعلی آل‌هاشم در آیین رونمایی از پوستر شانزدهمین جشنواره ملی تئاتر رضوی با اشاره به اینکه ویژگی اصلی و محوری تئاتر ارتباط با مخاطب است، اظهار داشت: به همین دلیل می‌بایست چگونگی این ارتباط مورد پژوهش و شناسایی قرار گیرد تا براساس آن به ترغیب و تشویق مخاطبین برای حضور در این عرصه برنامه ریزی شود.
امام جمعه تبریز با اشاره به ماهیت و اهمیت هنر در جامعه گفت: هنر در عین اینکه مقوله‌‌ای احساسی، فلسفی و فکری است، می‌تواند فرهنگسازی جامعه را نیز بر عهده بگیرد. هنر به عنوان بخشی از فرهنگ می‌تواند در قالب ساختار و محتوا و شکل‌دهی فرهنگ در عرصه‌‌های مختلف چون قوانین، اخلاقیات، باورها، آداب و رسوم ایفای نقش نماید.
وی با اشاره به اهمیت برگزاری جشنواره‌ تئاتر رضوی به عنوان یکی از زیرشاخه‌های جشنواره فرهنگی هنری امام رضا(ع) خاطرنشان کرد: جشنواره تئاتر رضوی در ایفای نقش اساسی خود در ابتدا نیازمند شناخت فرهنگ رضوی است تا بتواند در پرتو آن به نمایش‌های متناسب با آن بپردازد.
حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم افزود: هنر دینی نظریه‌ای است که هنر را با مضامین و محتوای دینی درآمیخته و آن را جلای قدسی و معنوی می‌دهد و پیام اصلی این نظریه این است که دین می‌تواند طریقت دینی و قدسی شدن در هنر را بیاموزد.
وی تصریح کرد: فرهنگ رضوی به عنوان بخشی از فرهنگ دینی و امام رضا(ع) به عنوان پرچمدار دین می‌تواند تاثیرات گسترده و عمیقی بر نظام هنری به صورت عام و بر نمایشنامه‌نویسی به صورت خاص داشته باشد.
نماینده ولی فقیه در استان افزود: مهمترین تاثیرات فرهنگ رضوی در این عرصه می‌تواند دین‌گرایی و حضور نمادهای دینی، معنویت گرایی، اخلاق‌گرایی، عفت‌افزایی، علم گرایی، خردورزی، شخصیت‌ پردازی و روایت‌سازی و سمبل گرایی و ... باشد.
امام جمعه تبریز در ادامه گفت: جشنواره تئاتر رضوی باید رسیدن به جامعه آرمانی در پرتو سبک زندگی رضوی را در جامعه دنبال کند که ضرورت آن امروزه در جامعه احساس می‌شود.
وی افزود: جامعه آرمانی جامعه‌ای است که رشد مادی و معنوی بشر، کرامت انسان‌ها و عدالت و تقوای الهی در همه شئون آن رعایت می‌شود. در جامعه آرمانی از همه مواهب الهی به درستی برای رصد فضایل و کمالات بشری استفاده می‌شود.
حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم گفت: از آنجایی که همه ائمه نور واحد هستند، گفتار و کردار و رفتار امام رضا(ع) از سایر معصومین (ع)‌ جدا نیست و مجموعه آموزه‌های قرآن و عترت با تاکید بر گفتار و رفتار امام رضا(ع) فرهنگ رضوی را مطرح می کند. فرهنگی که امام رضا(ع) با حکمت و تدبیر از آن پاسداری کرده و در راه آن به شهادت رسیدند. فرهنگی که آدمی را در رسیدن به هدف به تکاپو وا می‌دارد./*
  • نوشته شده
  • در شنبه 24 دي 1401
  • ساعت 15
  • توسط abdolah asadi
  • ویرایش شده
  • در يکشنبه 25 دي 1401
  • ساعت 10
  • توسط abdolah asadi
نظرات شما
captcha refresh