امـروز : جمعه 7 ارديبهشت 1403
تاریخ : شنبه 14 تير 1399
کد 21258

نماد اقدام و عمل در مبارزه با فساد؛ قطع دست مفسدان است

نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی و امام جمعه تبریز با اشاره به بیانات رهبری در مورد نحوه مبارزه با فساد، در هفته گذشته گفت: قطع دست مفسدان، نماد اقدام و عمل در مبارزه قاطعانه با فساد است.

به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی، حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدعلی آل‌هاشم در خطبه‌های نماز جمعه این هفته تبریز در مصلای اعظم امام خمینی(ره) ویروس فساد را خطرناک‌ تر از ویروس کرونا دانست و گفت: مبارزه قاطعانه با فساد موجب می شود تا روح امید، اصلاح و اعتماد به نظام و ساختارها و کارآمدی نظام تقویت و افزایش ‌یابد.

امام جمعه تبریز با بیان اینکه مبارزه با فساد علاوه بر اثر و برکت اقتصادی دارای آثار سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و حتی اعتقادی دارد، ادامه داد: مبارزه قاطعانه با فساد اعتماد و مشارکت مردم در حمایت از انقلاب را افزایش می‌دهد و آسیب‌های اجتماعی را فرو می‌کاهد.

خطیب نماز جمعه تبریز گفت: مبارزه قاطعانه با فساد همچنین فرهنگ کار و تولید و امید به کسب و کار و کار درست را رواج می دهد و نگاه و باور به دین و ارزش‌های اسلامی را که از حکومت اسلامی انتظار می‌رود،  تقویت می کند.

حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم، با تاکید بر مبارزه قاطعانه با فساد از سوی دست اندرکاران، ادامه داد: این کار موجب می شود تا مطالبه عدالت به مطالبه عمومی تبدیل شود و در نتیجه عطر عدالت جامعه را سرزنده و با نشاط نگه دارد.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه مفسد اقتصادی موجودی مفلوک است که به دست عدالت افتاده؛ یادآوری کرد: اگر جلوی آن گرفته نشود به طور قطع ریشه ‌می‌دواند و بخش های مختلف جامعه را درگیر می کند.

خطیب نماز جمعه تبریز با تاکید بر اینکه مبارزه با فساد با سخنرانی و مصاحبه انجام نمی‌شود و نیاز به برنامه و عمل دارد، گفت: قطع دست مفسدان یعنی مبارزه با فساد و مفسد اقتصادی موجودی مفلوک است که در چنگال عدالت به دام افتاده است.

حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم با بیان اینکه در زمان کنونی اعتماد مردم مهمترین سرمایه نظام است، گفت:  ارایه آمار از مبازره با فساد لازم است ولی کافی نیست و برای اینکه ذهن مردم به معنای واقعی متوجه این قضایا شود باید کار هنری و رسانه‌ای انجام داد و در آن صورت اعتماد مردم نسبت به نظام حاصل می شود. وی با انتقاد از برخی افراد که با بیان برخی مسایل فرعی جامعه موجبات ناامیدی مردم را فراهم می کنند، اظهار داشت: هم اکنون موضوعات اصلی کشور مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم است و باید آن را مطالبه و نقد کرد.

امام جمعه تبریز در ادامه با تبریک روز شهرداری و دهیاری ها از همه کسانیکه در راه عمران و آبادانی شهر و روستاها خالصانه تلاش میکنند، تقدیر کرد و گفت: شهرداری تبریز باید در جهت رفع مشکلات اقتصادی و معیشتی کارکنان و کارمندان این مجموعه و کارگرانی که با کمترین دستمزد با پیمانکاران شهرداری کار میکنند، همت مضاعفی داشته باشد.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با تبریک روز قلم به همه نویسندگان و اهالی فرهنگ از دستگاه های متولی فرهنگ از جمله اداره کل ارشاد اسلامی خواست در جهت چاپ و نشر آثار فاخر اقدام موثر و ارزشمند داشته باشند.

خطیب نماز جمعه تبریز در ادامه با تاکید بر همکاری و مشارکت دستگاه های مختلف در توسعه و آبادانی استان گفت: پارک مخافر تبریز و وضعیت قبور آیت الله شهیدی، باقرخان، حاج رضا طوبی، نخجوانی ها و دیگر بزرگان مدفون در آنجا شایسته تبریز نیست و باید با همکاری شهرداری و اداره کل اوقاف این پارک به منطقه توریستی تبدیل شود.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی در خطبه اول نماز جمعه این هفته تبریز در ادامه سلسله مباحث عدالت خواهی با بیان اینکه لازمه محرومیت از جامعه عدالت است، گفت: عدالت اجتماعی اساس است و اگر رونق اقتصادی باشد اما عدل اجتماعی وجود نداشته باشد نمی توان از فقرا و مستمندان دستگیری کرد.

امام جمعه تبریز وضعیت اقتصادی برخی کشورهای اروپایی را مورد اشاره قرار داد و اضافه کرد: آنچه از جوامع اروپایی می بینیم تنها یک بخش زیبا است که در قاب تلویزیون ها نمایش داده میشود اما حقیقت نبود عدالت در توزیع ثروت ها است که محرومیت ها و حسرت ها را به دنبال داشته است.

خطیب نماز جمعه تبریز با تاکید بر اینکه همه ملت ها خواهان رونق اقتصادی همراه با عدالت اجتماعی هستند، ادامه داد: شکوفایی هر جامعه ای مستلزم وجود پیشرفت اقتصادی و عدالت اجتماعی است که در مکتب سیاسی امام راحل این مهم از جایگاه والایی برخوردار است و باید تمامی برنامه ریزان و قانون گذاران به جامه عمل بپوشانند.

حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم در ادامه با تبریک ولادت امام رضا علیه السلام با تببین اهداف خلیفه مأمون در طرح ولایت عهدی به امام هشتم گفت: تبدیل مبارزات حاد شیعه به عرصه سیاسی بی خطر، تختعه ادعای تشیع مبنی بر غاصبانه بودن خلافت اُموی و عباسی و کنترل فعالیت های امام رضا علیه السلام بخشی از اهداف مأمون در طرح ولایت عهدی به آن امام بزرگوار بود. وی با بیان اینکه مأمون در تلاش بود تا سلحشوران علوی را به سیطره خود درآورد، ادامه داد: ایجاد فاصله میان مردم و امام رضا علیه السلام از اهداف دیگر طرح ولایت بود، چرا که امام عنصری مردمی و قبله مومنان بود و مأمون با محاصره نظامی ایشان میخواست رنگ مردمی بودن امام را از بین ببرد.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی کسب وجهه و حیثیت معنوی را از دیگر اهداف مأمون عنوان کرد و ادامه داد: مأمون با طرح ولایت عهدی در تلاش بود امام رضا(ع) را به توجیه گر زشتی های دستگاه خلافت تبدیل کند.

امام جمعه تبریز گفت: امام رضا علیه السلام با هوشمندی، عدم دخالت در شئونات حکومت و استفاده از هر فرصت برای ارتباط گیری با مردم را شروط خود در پذیرش ولایت عهدی مطرح فرموده بودند./*

  • نوشته شده
  • در شنبه 14 تير 1399
  • ساعت 09
  • توسط itshams itshams
  • ویرایش شده
  • در ***
  • ساعت --
  • توسط
نظرات شما
captcha refresh